Over Veronica

Er zijn drie rode draden die van jongs af aan door mijn leven lopen en die nauw met elkaar verbonden zijn.

De eerste draad – mijn liefde voor natuurlijke geneesmethodes weefde ik met m'n studie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde, waar ik het basisdiploma behaalde in 1982. Masseren was toen al een passie van me die ik veel in huiselijke kring toepaste en in die tijd volgde ik ook een training Sportmassage.
Daarnaast verdiepte ik me in de Tradionele Chinese Geneeskunde. De TCG biedt mij een belangrijk raamwerk en achtergrond voor inzicht in het functioneren van het menselijk organisme en de toepassing hiervan op het gebied van massage (acupressuur), yoga/meditatie, (Qi-gong), voeding en levensstijl.

De tweede draad – mijn passie voor creativiteit en kunst - weefde ik tijdens de opleiding aan de Academie voor Kunstzinnige therapie De Wervel waar ik in 1987 het diploma voor behaalde.
In de jaren daarna heb ik als kunstzinnig therapeut gewerkt, individueel en met groepen.

Het weven van de derde draad – mijn liefde voor healing en massage - was een zoektocht die door vele stadia is gegaan.
Van 1994 tot 1999 volgde ik trainingen Intuďtieve Ontwikkeling en Healing en aansluitend een intensieve Training Aura en Chakra Reading. In dezelfde tijd behaalde ik de Reiki 1 en 2 graden.In 2006 kwam ik in aanraking met de Freedom Teachings, sinds 2012 bekend als de Tan-Tri-Ahura Teachings. In 2006 en 2007 behaalde ik de Kathara Healing level 1 en level 2 certificaten.

In mei 2016 behaalde ik het diploma Westerse Medische Basiskennis HBO niveau (CPION/SHO erkend), en in augustus 2017 een certificaat zwangerschapsmassage.

Sinds begin 2012 ben ik mij helemaal gaan toeleggen op mijn praktijk voor Energetische therapie en massage Edon.