Reviews van cliënten

"De gouden handen van Veronica hebben ervoor gezorgd dat ik alsmaar verder vooruit ga. Tot mijn verrassing is zelfs een decennia oude beperking van mijn rechterarm (door een blessure met blijvend letsel aan pees) een heel stuk verbeterd, waardoor ik bijna alles weer kan met die arm. Dat is met geen enkele therapie - regulier of alternatief - gelukt."
Hetty 5 -3-2020

"Thanks for the wonderful care&advice on nutrition&health. Over the last year, you have helped me recover my energy, slim down and regain health with your healing and kindness".
V.S. 9-12-2017

Ton, een senior cli�nt van mij die heel regelmatig komt voor behandeling, heeft last van chronische gewrichtsklachten; hij zei vandaag (6-12-2017) tegen me "ik heb het hele afgelopen jaar geen fysiotherapie nodig gehad en dat is dankzij jou behandelingen: ze houden me stabiel!" Veronica

"Ik kwam bij Veronica voor mijn best heftige overgangsklachten, met name opvliegers en zweten. Al na twee behandelingen merkte ik duidelijke verbetering. Mijn opvliegers zijn inmiddels bijna helemaal verdwenen maar ik blijf 1 keer per 4 weken komen voor een behandeling. De rust die Veronica uitstraalt en de heerlijke massage zijn een waardevol rust in mijn soms hectische bestaan" Ineke (13-03-2017)

"Anderhalf jaar geleden kreeg ik last van krampen in voet en kuit en pijnlijke spieren. Het bleek fibromyalgie dat zich steeds verder over zo'n beetje mijn hele lijf uitbreidde. In maart begon ik met behandelingen bij Edon, 2 keer per maand. Na de zomervakantie trad structureel verlichting op, wat t/m vandaag heeft doorgezet. Een jaar geleden had ik het niet voor mogelijk gehouden ooit van die vreselijke fibro af te komen. Ja dus, het duurt even, immers, spanningen bouw je in (tientallen) jaren op . . .
Peter

"Je hebt me helemaal van top tot teen mijn lichaam weer laten voelen". "Wat heb jij een kracht in je handen". Kees

"Het begon met een stoelmassage van 20 minuten. Ik ging op de massagestoel zitten en wachtte af. Tot mijn verbazing werden veel van mijn pijnlijke plekken intensief behandeld. Vooraf had ik nauwelijks aangegeven waar ik last van had! Veronica zei: "mijn handen weten wat ze moeten doen". Een paar weken later maakte ik een nieuwe afspraak bij haar thuis voor een algehele massage op de behandeltafel. Toen wist ik het zeker: ik wilde meer. Nu kom ik al een poosje regelmatig terug en dat voelt h��l erg goed!"
Ans

"De massage van Veronica bij Edon massagepraktijk ervaar ik als prettig en professioneel. Ik maak meestal een afspraak op het moment dat mijn lijf aangeeft dat het wel weer eens tijd wordt voor een volledige, allround massage, die dan ook heel weldadig en ontspannen aanvoelt. Ik ervaar het als meer dan verwennerij. Wat me opvalt is dat haar handen als vanzelf gaan naar de plekken die om aandacht vragen en daarin voel ik ook haar professionele manier van werken. Door haar rustige aanpak kan ik me goed overgeven aan deze intensieve massage en naderhand heb ik er duidelijk langere tijd plezier van. Haar massageruimte voelt goed aan met een prettige, rustige lichte sfeer. De prijs-productverhouding van massage en oli�n vind ik goed op elkaar afgestemd; absoluut waar voor je geld!"
Anneke

"Mijn ervaring tijdens/na een massage van jou: voorafgaand aan de massage is mijn hoofd vaak vol, en mijn spieren pijnlijk en stijf. Tijdens de massage kan ik altijd geheel ontspannen en het piekeren loslaten. Achteraf voel ik me veel relaxter en heb ik meer energie."
Lilian

"Ik vindt het fantastisch ontspannend en daar gaat het mij om!"
Henrie

"Ik kan iedereen die op zoek is naar lichamelijke en ook mentale ontspanning praktijk Edon aanraden. Bij het binnenkomen van de sfeervolle behandelkamer voel je al een rust over je heen komen en dit krijgt een extra dimensie als je gaat liggen op de voorverwarmde behandeltafel.
De massage is voor mij een reis, noem het een korte vakantie; heerlijk wegdromend in warmte weet Veronica in stilte die plekjes te vinden die extra aandacht nodig hebben zoals een spierknoopje of een stressplekje.
De gebruikte olie is vaak tailor made.; zij besteedt n.l. extra aandacht aan het maken van een massageolie op natuurlijke basis die is afgestemd op de wensen van de persoon. Wat wil je nog meer"
Met groet, Lex